BARSELTRENING

For mor og barn

Etter svangerskap og fødsel har enhver kvinne behov for å finne tilbake til en kropp som man trives med og som tåler belastningene hverdagen byr på. Dette skal helst skje varsomt og over lenger tid enn de fleste skulle ønske. Deltar du på  Barseltrening får du som mor trene riktige styrkeøvelser som sørger for at du styrker rygg/mage, bekken og setemusklatur samt andre øvelser som er viktige å ha fokus på når man skal bære rundt på en baby.

Innendørs i Langevåg:

Kurset innendørs anbefales som en første treningsgruppe etter fødsel med innføring i trening av bekkenbunn og andre øvelser som kan komme til nytte på dette stadiet. I rolige omgivelser får du som mor veiledning i øvelsene, samt tips og råd om øvelser som kan gjøres hjemme. Mest fokus på kjernemuskulatur, men også andre Basic treningsøvelser. 

Utendørs på Sundsmyra og Flisnes:

Anbefales om du har deltatt på innendørs Barseltrening eller om du har kommet i gang med litt trening selv etter fødselen. Økten er en kombinert styrke og kondisjqnsøkt, men fortsatt fokus på de mest viktige styrkeøvelsene, bekkenbunn og kjerne. 

Ta kontakt om det er noe du lurer på. 

NB. baby må være minst 8 uker ved oppstart av gruppe.

99446606

©2016 by Funksjonell Trening og Terapi. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now