Dette er Funksjonell trening og terapi !

March 23, 2017

                       Funksjonell trening ble skapt i 2011, det året jeg var ferdig med min bachelor i Idrettsbiologi på NIH.  Navnet Funksjonell trening kom av den gleden jeg får av å nettop trene funksjonelt.

Etter mange undervisningstimer med dyktige lærere som  bl.a Ola Eriksrud, skjønte jeg at kroppen responderer til hvilken kraft vi påvirker den med. Så om man f.eks står statisk i plankeposisjon vil man dermed bli sterk til nettop dette. Men hvem trenger å ha styrke til dette i hverdagen? Rotasjon av ryggsøyla, flere ytre moment som påvirker øvelsen og kroppens posisjon er en svært viktig faktor i treningen. Kroppen blir forberedt til bevegelse i flere retninger og dermed kan man motvirke skader og "feilbelastning". 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terapi- kan være både trening og behandling. Jeg valgte å ta massasjeterapi utdanning ved IFH for å kunne tilby en totalpakke med både muskel og bløtvevsbehandlinger i  tillegg til treninger. Jeg har 1 år igjen med denne utdanningen, men tilbyr massasjebehandlinger hos Optimum Kiropraktikk. Praksis og teori går hånd i hånd. 

 

 

 

Alle treninger foregår utendørs, uansett vær. Jeg kan påstå at ingen angrer på å ha deltatt på en time, selv om det blåser eller regner. Følelsen man har i kroppen etter en slik økt er uerstattelig! Vi oppholder oss altfor mye innendørs både på jobb og i fritiden, alle har glede og godt av å puste inn den friske

luften vi er så heldig å ha på Sunnmøre!

 

Har du noen spørsmål er du hjertelig velkommen til å spør, jeg svarer gledelig! 

 

Camilla Emma 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

November 26, 2019

December 19, 2018

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

99446606

©2016 by Funksjonell Trening og Terapi. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now