Denne tida på året..

June 3, 2017

Du knyter på deg noen lette joggesko, tynn trøye og bukse. Usikker om du har på deg nok klær for turen. Løper inn i skogen, sola ståler mellom trærna-treffer deg rett i ansiktet. I en åpning i skogen står nordavinden rett på og tanken om den vindjakka du droppa streifer deg. Men kroppen begynner å bli varm og du løper videre. Du tråkker helst på de tørre spottene i stien men der er tilfeller hvor du kjenner at det trenger kaldt vann inn i skoen. Så plutselig løper du inn i en varmekulp hvor det er vindstille og alt er greit igjen. Sola treffer ansiktet som har røde kinn og en blank panne, smilet melder seg mellom anpusten åndedrett. Grønne blader, grønn mose, du ser alt så klart selv om du er blendet av sola. Det er denne tiden på året igjen, hvor man kan være takknemlig om man får yte og nyte❤️ 

 

Camilla🌸

Please reload

Our Recent Posts

November 26, 2019

December 19, 2018

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

99446606

©2016 by Funksjonell Trening og Terapi. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now