K R O P P

August 10, 2017

Hvor skal jeg begynne? Jeg føler det er min plikt i denne bransjen å dele noen ord om dette fenomenet som med årene har meldt sin sosiale status. 

 

Etter å ha lagt bak meg 3 år på danselinje og 3 år på NIH samt jobbet med trening og helse i 6 år etter det så ønsker jeg mer enn noen gang at mennesker skal godta seg selv og andre slik en er! 

Jeg behandler ulike kropper daglig og aldri har jeg tenkt mindre over hvordan mennesket ser ut på utsiden.

 

Som nevnt i tideligere innlegg så er jeg ingen blogger eller skribent, så jeg har nok vansker for å ordlegge meg riktig.

 

Hjertet mitt gråter når jeg i voksen alder får høre om mennesker som har stått meg nær eller som jeg har omgått i mange år har vert syk hele veien. SPISEFORSTYRRELSER. Hvem skal ta tak i dette på tidelig stadie? Hvorfor tar det 15 år før noen får hjelp og hvorfor starter det?! 

Siden skolesystemet ikke gjør noe med det (les: et eget helsefag fra barneskolen) så har jeg et inderlig ønske om at alle foreldre snakker med barna sine fra de er små om hvordan mennesket er bygget opp psykisk og fysisk. 

Og om du som voksen ikke vet det enda, så er det jammen på tide!! 

 

Vi ødelegger oss selv og andre, og vi vet ikke om det engang!

 

Det brenner innvendig når jeg, etter å ha fått vite om flere nye tilfeller som er rammet av spiseforstyrrelse, åpner instagram eller facebook og det bugner av rumper og pupper og kropp! Hvor ble det av helsefremmende trening?! For å trene er ikke feilen her, det skal jo gi helseeffekt og bedre psykisk helse. 

 

 

Dette var dagens alvorsord fra den andre siden av jordkloden, hvor mesteparten av de som lever her er mer opptatt av å overleve og passe på familien sin. Kanskje har vi noe å lære? 

Camilla🌸

Please reload

Our Recent Posts

November 26, 2019

December 19, 2018

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

99446606

©2016 by Funksjonell Trening og Terapi. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now