Ny klinikk under planlegging..

February 25, 2018

Endelig har jeg fått mulighet til å åpne et sted hvor jeg kan skape pusterom, samhold, helsefremmende arbeid og ikke minst et sted hvor du føler deg velkommen! Dette er en 7 år gammel drøm som har vert undervegs siden jeg var ferdig utdannet med en bachelor i idrettsbiologi på NIH i 2011. 

 

1. mai 2018 åpner Funksjonell trening og terapi i Langevåg.

 

Hva får du hos meg ?

 

Jeg har et ønske om at du som trenger personlig oppfølging, uansett alder og fysisk utgangspunkt, skal få det. Dette kan være alt fra livsstilsendring grunnet helserelaterte problemer til spesifikk og nøye planlagt treningsopplegg for deg som ønsker å konkurrere eller delta på mosjonsløp. 

 

Etter 2011 har jeg tatt en fagutdanning som muskelterapeut eller bedre kjent som massasjeterapeut. Denne utdanningen blir jeg helt ferdig med i juni i år, og jeg gleder meg til å kunne bruke enda mer av min tilegnede fagkunnskap og erfaring til å hjelpe mennesker på vegen til å føle seg bedre fysisk derav også psykisk. (fpsykisk liker jeg å kalle det) ;)

 

Jeg tar allerede imot forespørsler om du ønsker å komme igang med et program. 

 

Frem til 1. mai vi jeg fortsette å være tilgjengelig ved Optimum Kiropraktikk i Breivika hvor jeg gjør massasjebehandlinger. 

 

Ta kontakt for å bestille time :) 

 

Camilla

 

 

Please reload

Our Recent Posts

November 26, 2019

December 19, 2018

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

99446606

©2016 by Funksjonell Trening og Terapi. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now