TRENINGSWEEKEND 2018

July 17, 2018

 SAGAFJORD HOTEL 28-30 SEPT 2018

 

I disse dager blir det planlagt en uforglemmelig helg blandt mektige fjelltopper og dype fjorder.

 

Funksjonell treningsweekend ble arrangert for første gang høsten 2017 ved nydelige Storfjord hotel. Dette ble en svært vellykket helg, tross skikkelig sunnmørsvær med sludd og tåke. 15 damer fikk påfyll av motivasjon for å holde seg i aktivitet igjennom høsten og vinteren. Vi delte samtaler og spiste nydelig mat sammen. Og vi dro derifra på søndagen vært tilfreds med mange gode minner i bagasjen.

 

I år vil oppholdsstedet for Funksjonell Treningsweekend være på Sagafjord Hotel som ligger i Vakre Hjørundfjorden, også på Sunnmøre. Det vil også i går bli styrke og løpetrening ute i vår vakre sunnmørske natur, men denne gang med sjøen som nærmeste nabo. Om været tillater det vil også kveldsøkten med yoga/stretching holdes ute? Sagafjord Hotel vil varte oss opp med nydelig 3-retters middag lørdags kveld. Det vil bli holdt foredrag om trening, kroppens funksjonalitet og Balansen i livet. Søndag pakker vi med matpakke og avslutter helgen med å gå en felles fjelltur. 

 

DET GLEDES!!

 

Ønsker du å lese mer om helgen, så sjekk ut nettsiden: 

 

https://camillasunde.wixsite.com/funksjonellweekend

 

Håper vi sees <3

 

Camilla 

 

 

 

(bilder er lånt fra sagafjord hotel sin instagramkonto)

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

November 26, 2019

December 19, 2018

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

99446606

©2016 by Funksjonell Trening og Terapi. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now