Førjulshilsen :)

November 26, 2019

Vi nærmer oss desember og førjulstida er rett rundt hjørnet. I den forbindelse vil jeg komme med litt informasjon om hva som skal skje videre med Funksjonell Trening og Terapi. 

Året 2019 har vert enda et innholdsrikt år, med mange kjekke behandling- og treningstimer. Tusen takk til alle dere som har gjort arbeidshverdagen min til en glede. 

 

Som alle vet er det ikke verdens enkleste sak å drive egen buisness, jeg er så heldig at jeg har sluppet og drive for mye markedføring det siste året for å få nok klienter. I tillegg til å drive Funksjonell Trening studerer jeg nå pedagogikk, i håp om å etterhvert få jobbe i skolen med våre håpefulle. 

 

Klinikken i Langevåg vil være åpen til behandlinger ut desember 2019, deretter er det usikker hvor mye jeg skal behandle fremover. Men jeg gir ikke helt slipp på bedriften. Det vil alikevel fortsatt være mulig å få fysisk trener timer, siden mye av dette foregår utendørs. Ta kontakt på mail eller melding :) 

 

Med ønske om en fredfull førjulstid, ta vare på hverandre <3

 

Camilla Emma

 

 

 

 

Please reload

Our Recent Posts

November 26, 2019

December 19, 2018

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

99446606

©2016 by Funksjonell Trening og Terapi. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now