15 MIN NAKKE

220 kr

Har du spenningshodepine eller er stiv i nakken? 15 min med effektiv behandling kan virke smertelindrende, samt løse opp i spent musklatur og triggerpunkt. 

FØRSTEGANGS-KONSULTASJON

470 kr

Første time du bestiller hos Funksjonell trening og terapi er en førstegangskonsultasjon. Denne varer i 45 min og baserer seg på å få inforsmasjon om deg og hva du trenger behandling for. Deretter starter vi behandlingen.

30 MIN BEHANDLING

370 kr

Denne timen bestilles ofte når vi vet hva vi skal behandle og det gjelder f.eks kun øvre eller nedre del av kroppen. Typisk skulder/nakkeplager, beinhinnebetennelse, smerter i ulike ledd osv. Ta kontakt om du er usikker hvor lang tid du trenger.

45 MIN BEHANDLING

470 kr

Brukes om vi trenger litt lenger tid enn 30 min på å behandle. Kanskje om det må testes litt mer eller behandling av flere deler av kroppen. 

60 MIN BEHANDLING

620 kr

Om du ønsker full kroppsbehandling, eller mer spesifisert behandling i f.eks rygg og i tillegg litt bein og litt nakke, så velger du denne behandlingen.

GRAVIDMASSASJE 45 min

490kr

En graviditet setter sine krav til kroppens musklatur og bindevev. Endringen i kroppens sammensetning av hormoner, samt enrig i hvordan en bærer kroppen på og forflytning av tyngdepunkt kan skape smerter og/eller ubehag. Denne behandlingen tilpasses hver enkelt situasjon og er en trygg og god behandling. 

99446606

©2016 by Funksjonell Trening og Terapi. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now